Előfizetői tartalom

Öldöklő árverseny, drasztikus lépések (Interjú Kepecs Gáborral)

Milyen lesz az idei kötelező-kampány? Hogy hat a bankadó a biztosítási díjakra? Átalakul-e a magyar biztosítási szektor? Hogy értékelhető a nyugdíjpénztárak körüli vita? Sok más mellett ezekről kérdeztük Kepecs Gábort, az AEGON Magyarország elnökét, a biztosító Közép- és Kelet-Európáért felelős vezérigazgatóját. Mint kiderült, a kormánytól az egészségbiztosítás, a felügyelettől az ügynökszabályozás területén vár konkrét, akár drasztikus kezdeményezéseket is a szakember.

Mi lesz a biztosítási szektorral?. Portfolio.hu: Hogy látja a biztosítási szektor helyzetét? A biztosítók díjbevételei a nem-élet üzletágban folyamatosan apadnak, a közelgő kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kfgb) kampány pedig a tavalyi tapasztalatok alapján öldöklő küzdelmet hozhat. Kepecs Gábor: A nem-életbiztosítások területén Magyarországon legalább...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés