Előfizetői tartalom

Duplázott a CIG Pannónia

Portfolio
Egyértelműen sikeresnek ítéli meg 2010-es üzleti évét a CIG Pannónia menedzsmentje - mondta a társaság sajtótájékoztatóján Gaál Csaba vezérigazgató. A társaság tőkehelyzete szavai szerint stabil, köszönhetően többek között a tőzsdei kibocsátásnak, melyet a 2010-es év legjelentősebb eseményeként sikerrel zártak. A sajtótájékoztatón elhangzottak szerint a legközelebbi besorolás során BUX-kosártag lehet a cég. A CIG Pannónia ma reggel közzétett gyorsjelentését alábbi cikkünkben összegeztük:

Kapcsolódó cikkünk2011.01.27 08:10 CIG Pannónia: drága volt ez a három hónap A társaság teljes díjbevétele több mint megduplázódott 2010-ben (25,8 milliárd forint lett), és stabil, értékteremtő portfóliót épít a biztosító, melyet jól mutat, hogy a rendszeres díjas termékek jelentették tavaly a növekedés motorját - mondta Gaál Csaba. A rendszeres díjbevételek 150...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés