Előfizetői tartalom

Már cégautó is lehet a Nissan Murano

Hámor Iván
Az utóbbi években a Nissan csupa olyan személyautót kezdett gyártani, melyek elfogadásához idő kellett. A se nem limuzin, se nem kombi, se nem egyterű, viszont sok esetben összkerék-hajtású, különleges megjelenésű autók az újdonságra fogékony és az exhibicionizmusukat felvállaló vásárlók érdeklődését keltették fel. Az új Murano mások érdeklődésére is számíthat!

Egy céges autónak közvetítenie kell az adott vállalkozás üzenetét, meg kell felelnie a vállalatról kialakult képnek, vagy más esetben formálnia kell azt. Ezért a hagyományostól eltérő, a konzervatívnak egyáltalán nem nevezhető autók eddig csak egy szűk vásárlói réteg igényeinek feleltek meg. A Nissan "crossover" modelljei egyértelműen ebbe a körbe tartoznak. Mivel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés