Előfizetői tartalom

Guruló iroda: már ez sem lehetetlen?

Hámor Iván
Nincs könnyű helyzetben az a vállalkozás, amely tevékenységének hatékonyabbá tétele érdekében irodai célra is használható járművet szeretne üzemeltetni, vagy csak bérelni. Az ilyen jellegű járművek kínálata meglehetősen szűk, és leginkább a bőrülésben és klímaberendezésben, esetleg állófűtésben merül ki azon felszereltségeik listája, mely megkülönbözteti az egyszerűbb kisbuszoktól. Holott a mobil iroda ennél jóval többet jelent.

A jól felszerelt, minden szükséges eszközzel ellátott iroda alapvető szükséglet egy vállalkozás működtetéséhez. Nagyon sokan ez alatt a kellő informatikai hátteret értik, ami ma már akár egy mobiltelefonban is "elfér", holott ennél jóval többről van szó. Hiába elektronizálódik egyre jobban a cégek működése, sokszor szükségesek még a papír alapú dokumentumok, dokumentációk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés