Előfizetői tartalom

Forrong a technológia szektor (Top 10 sztori - 10.)

Izgalmas évet zárt a technológia szektor, kiélezett harc kezdődött az okostelefonok piacán az egyeduralomért. Miközben a Google Androidja meghódította a világot, a világ legnagyobb mobilgyártója, a Nokia egyre nagyobb lemaradásba került. A Samsung viszont a legnagyobb szereplővé nőtte ki magát az okostelefonok piacán. Miközben az Apple iPhone-ja valóságos sikersztorit futott be, ősszel Steve Jobs halálhíre rengette meg a világot. Eközben pedig felpörögtek az elsődleges részvénykibocsátások, aminek kapcsán gyakran már újabb technológiai lufit emlegetett mindenki.

Átalakult a mobilpiac. 1.) Átrendeződött a mobilpiac Az iPhone 2007-es megjelenése óta hatalmas átrendeződés következett be az okostelefonok piacán. A Nokia leszállóágba került, miközben a mobiltelefonok piacára újonnan belépő Apple gyors hódításba kezdett, a Google mobil operációs rendszerének köszönhetően pedig olyan új szereplők jelentek meg a felső kategóriás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés