Előfizetői tartalom

Csúcsokat döntöget az Apple: meddig tart az iSiker?

Fekete Beatrix
Az adósságválság és a globális gazdasági lassulással kapcsolatos félelmek úgy tűnik, hogy hidegen hagyják az Apple befektetőit, és kiheverték a piacok a Steve Jobs halála által okozott sokkot is: a részvények árfolyama történelmi csúcsokat döntöget. Az árfolyam szárnyalása mögött egy hihetetlen növekedési sztori áll, ami ismét a fókuszba kerülhet, holnap teszi ugyanis közzé a társaság negyedik negyedéves gyorsjelentését, amelyben az elemzői várakozások szerint újabb rekordnegyedévről számolhat be a cég.

Rekordokat döntöget az Apple. Újabb rekordnegyedév az Apple-nél Hamarosan, január 24-én közzéteszi negyedik negyedéves eredményeit az Apple, amitől azt várják az elemzők, hogy a hatalmas profitnövekedés folytatódásáról számolhat be a cég. A konszenzus alapján 39,4 milliárd dolláros bevételt várnak a piacok (az elmúlt 20 napban beérkező várakozások átlaga), ami 47%-os...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái