Előfizetői tartalom

Vegyesen teljesíthet idén a biztosítási piac

Portfolio
A magyar biztosítási piac tavalyi 3,3%-os visszaesése után az életbiztosítások növekedésére és a nem-életbiztosítási szegmens csökkenésére számít idén Pandurics Anett, a Magyar Posta Biztosító vezérigazgatója. A Magyar Biztosítók Szövetségének elnökhelyetteseként a szakember több jogszabályi változtatást is szükségesnek tart. Pandurics Anett a Portfolio.hu 2012. március 29-ei Biztosítási Konferenciájának szünetében nyilatkozott.

3,3%-kal csökkent 2011-ben a teljes magyar biztosítási piac díjbevétele. Emögött elsősorban a gépjármű-biztosítási piac visszaesése állt, ahol a szerződésszám és a díjszint is markánsan csökkent. E piac több tízmilliárd forintos díjcsökkenését nem tudta ellensúlyozni az életbiztosítási piac, ez ugyanis stagnált. Kisebb sikereket azért elért a szakma az utóbbi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés