Előfizetői tartalom

Mi vár a Facebookra? - Ezt üzeni a múlt

Már csak napok kérdése és megindul a kereskedés a tőzsdén a Facebook részvényeivel, ha minden a tervek szerint halad. A Facebook tőzsdére lépése lesz az év részvénykibocsátása, a papírokat hatalmas érdeklődés övezi és különleges abból a szempontból is, hogy ez lehet minden idők legnagyobb IPO-ja az internetes cégek között. Az utóbbi egy évben felpörögtek az elsődleges részvénykibocsátások az internetes szektorban, sorra léptek tőzsdére a fiatal, gyakran még nyereséget sem termelő cégek. A különböző közösségépítő cégek látványosan siettek a tőzsdére az elmúlt hónapokban, egyrészt azért, hogy kivegyék a részüket a Facebook kapcsán felfokozott befektetői érdeklődésből, másrészt hogy megelőzzék a nagy szektortársat, mivel így a figyelem középpontjába kerülhettek. Volt olyan cég, amelynek árfolyama azóta több mint a duplájára emelkedett, de találunk példát az árfolyam letizedelődésére is.

A Facebook részvénykibocsátásról, a tőzsdei közösségi cégekről és a manapság trendinek számító technológiai vállalatokról részletesen hallhatnak soron következő rendezvényünkön:Kapcsolódó cikkünk2012.05.09Facebook, Apple, Amazon - melyik tech céget érdemes venni?Minden idők legnagyobb internetes részvénykibocsátása jön!. Az utóbbi évek legnagyobb érdeklődéssel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés