Előfizetői tartalom

Harcra készül az Apple az egész világgal?

Forrong a levegő a technológia szektorban, már szinte alig találunk olyan céget a mobilgyártók közül, amelyik ne állna perben valakivel. A versenytársak egymást vádolják azzal, hogy megsértik szabadalmaikat és kártérítéseket követelnek. A legsúlyosabb ítélet eddig a Samsung és az Apple közötti perben született, amikor a közelmúltban 1 milliárd dollárra büntette a dél-koreai céget az amerikai bíróság. A Samsung elleni per csak az egyik csata lehet az Apple és a Google között, pontosabban az Android ellen folyó háborúban, amelynek végül nagy nyertese a Nokia és a Microsoft lehet.

Hatalmas büntetéssel sújtották a Samsungot A hétvégén megszületett az első súlyosabb ítélet az Apple és a Samsung között hónapok óta húzódó szabadalmi perekben. A Samsungot most több mint 1 milliárd dolláros bírság megfizetésére kötelezte a kaliforniai bíróság, amelyik úgy találta, hogy a vitatott hét szabadalomból hatot megsértett a Samsung. Amellett, hogy komoly...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés