Előfizetői tartalom

Siker vagy bukás lesz az új iPhone? - Ezt gondolják az elemzők

A múlt héten mutatta be az Apple legújabb okostelefonját, ami ha tudását illetően nem is okozott nagy meglepetést sem a fogyasztóknak, sem pedig a befektetőknek, az mindenkit lenyűgözött, hogy milyen gyorsan elérhető lesz a készülék világszerte. Az elemzők körében ennek fényében pozitív fogadtatásra talált az iPhone 5 és a készülék értékesítéseire vonatkozó várakozásokkal párhuzamosan az Apple részvényeire vonatkozó célárfolyamokat is jelentősen emelték az elemzők. Az elemzők összességében optimisták az Apple-lel kapcsolatban, a céget követő 53 elemzőből mindössze 2 javasolja jelenleg eladásra a részvényeket.

Agresszív támadást indít az Apple A múlt héten bemutatott legújabb iPhone ha a készülék tulajdonságait illetően nem is, de abban a tekintetben mindenkinek meglepetést okozott, hogy milyen gyorsan bevezetésre kerül a világban. 10 nappal a bemutató után, vagyis ma, első körben kilenc országban kerül az üzletekbe a készülék, egy héttel később további 22 országban lesz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés