Előfizetői tartalom

Nagyot esett az Apple: eddig tartott az "iLufi"?

Komoly zuhanást szenvedett el két hónap alatt az elmúlt évek sztárpapírja, az Apple. A legnagyobb félelem, hogy a hatalmas növekedés véget érhetett a cégnél, ami pedig a fő hajtóereje volt a 2009 óta tartó árfolyam emelkedésnek. Az utóbbi két gyorsjelentés csalódást okozott, ennek nyomán az elemzői várakozások csökkenni kezdtek, a legújabb termékek pedig már nem jelentettek különösebben nagy technológiai ugrást, ami miatt az elemzők az innováció megtorpanása miatt kezdtek aggódni. A befektetők számára mégis érdekesek lehetnek a részvények, elsősorban a rendkívül alacsony árazási szintek miatt. A jövő szempontjából kulcsfontosságú, hogy mikor érkezik az Apple következő csúcsterméke, ami a várakozások szerint egy televízió lehet. Ha ez nem következik be néhány hónapon belül, az minden bizonnyal újabb nagy csalódást jelentene.

Miért zuhan az Apple?. Mélyrepülésben az Apple Az elmúlt évek egyik sztárpapírja, az Apple komoly zuhanást szenvedett el az elmúlt hetekben. A szeptemberi 700 dollár fölötti történelmi csúcshoz képest mostanra több mint 100 dollárral került lejjebb az árfolyam. Tény, hogy sok minden miatt aggódnak most a befektetők, kezdve az adósságválságtól és az eurózóna jövőjétől...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés