Előfizetői tartalom

Sztárpapír lett az "üzleti Facebook": elszállt az árfolyam

Hatalmas emelkedésen van túl a LinkedIn részvényárfolyama, csak idén közel 60 százalékot raliztak a papírok, a 2011 júliusi részvénykibocsátás óta pedig megnégyszereződött az árfolyam. Az elképesztő emelkedés nem véletlen, hiszen a cég bevételei és profitja a felhasználószám emelkedésével párhuzamosan robbanásszerűen emelkedik, ráadásul az elemzők várakozása alapján a sztori még csak most indul: a LinkedIn profitja a következő három évben megháromszorozódhat. A nagy kérdés az, hogy ilyen emelkedés után érdemes-e még LinkedIn részvényeket venni.

A közösségi média szektor sztárja. Kapcsolódó cikkünk2011.05.18Lájkolnánk - Tőzsdén a Facebook kistestvéreElszállt az árfolyam Miközben a közelmúlt internetes részvénykibocsátásainak többsége csalódást okozott a részvényesek számára, van egy olyan vállalat a szektorban, amely hatalmas emelkedésen van túl. A LinkedIn 2011-ben ment tőzsdére. A cég részvényeit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés