Előfizetői tartalom

Új vezető és 28 milliárdos macedón osztalék a Magyar Telekomnál

Portfolio
Thilo Kuscht, a Magyar Telekom jelenlegi gazdasági vezérigazgató-helyettesét a társaság leányvállalatának, a Makedonski Telekom vezérigazgatójának nevezték ki, áll a Magyar Telekom közleményében. Ezzel egy időben azt is bejelentette az MTel, hogy macedón leányvállalata 5,6 milliárd macedón dénár (mintegy 28,0 milliárd forint) összegű osztalék kifizetéséről határozott.

Új vezető a macedón leánycégnél Thilo Kusch a Magyar Telekom jelenlegi gazdasági vezérigazgató-helyettese Macedónia legnagyobb telekommunikációs szolgáltató vállalata, a Magyar Telekom Csoporthoz tartozó Makedonski Telekom AD Igazgatóságának tagja lesz vezérigazgatói pozícióban. Thilo Kusch-t a T-Mobile Macedonia Igazgatóságának elnökévé is megválasztották. A Magyar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés