Előfizetői tartalom

"Az informatika vezetheti ki a bankokat a válságból"

A legújabb IT-megoldásokkal a bankok és biztosítók költséghatékonyságot érhetnek el, könnyebben szerezhetnek ügyfeleket és képesek megerősíteni ügyfeleik bizalmát. Az adatbányászati és egyéb elemzési eljárásokkal védekezni lehet a csalások ellen, az egyre gyakoribb hackertámadásokkal szembeni védelem pedig ugyancsak az informatika feladata. Egy korábbi, az adóhivatalnál elvégzett informatikai fejlesztés megtérülési ideje csupán 3 hét volt, ami azt is mutatja, hogy a bankok az informatika segítségével előre is menekülhetnének a válság elől. A témáról Gupta Sanjay, a T-Systems Magyarország Üzleti Intelligencia és Tanácsadás ágazatának igazgatója és Orosz Nándor, a T-Systems Magyarország, pénzintézeti szektorért felelős szakmai igazgatója mondta el a véleményét a Portfolio.hu-nak.

Hasonló témák is terítékre kerülnek a Portfolio.hu hitelezési konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Üzleti intelligencia a pénzügyekben. Portfolio.hu: Mik a pénzintézetek igényei és mit kínálhat számukra egy infokommunikációs nagyvállalat manapság? Gupta Sanjay: Úgy látom, hogy már régóta alig vannak klasszikus BI (Business Intelligence - Üzleti Intelligencia) projektek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés