Előfizetői tartalom

Üzlet határok nélkül - Robbanásszerűen terjed az online fizetés

Az elektronikus kereskedelem egyre nagyobb teret hódít, az utánvétes fizetés azonban már "kőkorszakinak" számít, ráadásul számos kockázattal is jár. Az egyszerű és kényelmes online kártyás fizetés létrejöttéhez azonban számos szereplő összehangolt tevékenységére van szükség. Kik és hogyan biztosítják a vásárlóknak ezt a fizetési módot?

Így néz ki a magyar piac Mind az online fizetések számát, mind értékét tekintve óriási mértékű bővülés látható a magyar online fizetési piacon különösen az elmúlt két évben. 2010 óta durván három és félszeresére nőtt az online fizetések értéke, körülbelül 70 milliád forintra. A netes fizetések száma közel négyszeresére nőtt eközben, összesen több mint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés