Előfizetői tartalom

Új korszak virrad: A Google lesz az új Apple?

Technológiai óriás, úttörő az innovációban, kétszámjegyű növekedés, újabb és újabb történelmi csúcsra szárnyaló árfolyam - ezeket hallva egy évvel ezelőtt még mindenki első körben az Apple-re gondolt volna. Azonban egy év alatt nagyot fordult a világ, most már inkább a Google-re illik ez a leírás. Úgy tűnik, hogy múlóban az Apple-t övező mánia, míg a Google bejelentéseit rendre lelkes tapsvihar fogadja. Mindez vajon azt jelenti, hogy visszafordíthatatlanul megkezdőtt a Google-korszak?

Kapcsolódó cikkünk2013.05.16Ezzel akar újabb csapást mérni a Google az Apple-reFordult a kocka... Egy évvel ezelőtt még az Apple volt a tőzsdék sztárja. Az árfolyam napról napra új történelmi csúcsot döntögetett, a bevételek és a profit robbanásszerűen emelkedett, az elemzők határtalan optimizmussal tekintettek a vállalatra, volt, aki már 1000 dolláros célárfolyamot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés