Előfizetői tartalom

Vizsgálódik az Apple-nél az Európai Bizottság

Portfolio
Az Európai Bizottság vizsgálódik az Apple-nél annak kiderítésére, hogy a cég élt-e a piaci versenyt korlátozó értékesítési taktikákkal - írja a Financial Times. Az amerikai technológiai óriásra mostanság rájár a rúd, múlt héten a Kongresszus előtt kellett Tim Cook vezérigazgatónak felelnie az adófizetési politikájával kapcsolatos kérdésekre.

Vizsgálat az Apple-nél Vizsgálatot indít az Európai Bizottság az Apple-nél azzal kapcsolatban, hogy a cég okostelefonja, az iPhone kapcsán nem alkalmazott-e a piaci versenyt korlátozó taktikákat. A Bizottság múlt héten küldött ki kérdőíveket az európai távközlési szolgáltatókhoz, ugyanis azt gyanítja, hogy az Apple úgy volt hajlandó megállapodni a mobilszolgáltatókkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés