Előfizetői tartalom

Jó híreket kapott a Daimler - Sokat emelkedhet az árfolyam

Portfolio
Kedvező elemzői vélemények láttak napvilágot a Daimler kilátásaival kapcsolatban, miután a társaság termékpalettájának frissítése pozitív hatással lehet a vállalat eredményességére. Ez pedig a jövőben akár a részvényárfolyamot is felfele segítheti. A papírok a mai kereskedésben közel 1,5 százalékkal kerültek eddig feljebb a pénteki záróárukhoz képest.

Optimisták az elemzők Két elemző is kedvező kilátásokat fogalmazott meg ma a Daimlerre vonatkozóan. A Commerzbank szakértője vételre ajánlja a részvényeket, miközben 60 eurós célárfolyamot fogalmazott meg, melyet részben az új Mercedes modelltől várható pozitív hatásokkal indokolt. A Commerzbank elemzője mellett a Deutsche Bank szakértője is vételre ajánlja a papírokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés