Előfizetői tartalom

Tőzsdére készül a Wizz - Itthon is vehetünk a részvényeiből?

Fekete Beatrix
Időről időre lobbannak fel pletykák a Wizz Air tőzsdére lépésével kapcsolatban. Legutóbb már hírügynökségek azt is tudni vélték, hogy melyik befektetési bankokat választotta a diszkont légitársaság a részvények londoni elsődleges kibocsátásának levezényléséhez. Alapkezelők szerint azonban jobban járna a cég, ha a budapesti tőzsdén is forognának a papírjai. A piaci környezet mindenesetre kedvez most a Wizz Air tőzsdére lépéséhez, az elmúlt hónapokban ugyanis a befektetők szerették a diszkont légitársaságok részvényeit.

Tőzsdére megy a Wizz Air. Az elmúlt években többször is napvilágot láttak pletykák a Wizz Air részvényeinek tőzsdei bevezetéséről, legutóbb július elején volt ismét hír a magyar alapítású diszkont légitársaság IPO-ja. Most a korábbiaknál komolyabbnak tűnik az ügy, a Bloomberg már azt is tudni véli, hogy a Barclays-t, a Citigroupot és a JP Morgant kérte fel a vállalat...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái