Előfizetői tartalom

Megszólalt a sztárközgazdász: töredékét éri a Tesla!

Portfolio
Aswath Damodaran a New York University legendás közgazdásza a napokban megszólalt Tesla ügyben. Damodaran blogján, a Musing on Marketson publikálta rövid, de annál velősebb elemzését a Tesla Motors vállalattal kapcsolatban, melynek végén megállapította, hogy a cég részvényei a töredékét érik mostani árfolyamuknak.

A sztárközgazdász, Aswath Damodaran szeptember 4-én publikálta elemzését a Tesla Motors vállalattal kapcsolatban, mely elemzés végén megállapítja, hogy a cég árfolyama a mostani szinteken túlzó. Damodaran korábban megjósolta az Apple részvényárfolyamának tetejét, valamint pontos előrejelzést adott a Facebook részvényárfolyamának aljára vonatkozóan is. Aswath Damodaran Aswath...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés