Előfizetői tartalom

Nem tanulnak a befektetők: Már fújják az újabb internetes lufit?

A Facebook csalódást keltő elsődleges részvénykibocsátása után újabb cég próbálkozik a tőzsdére lépéssel a közösségi média területéről. Nemrégiben a Twitter jelentette be, hogy benyújtotta a tőzsdére lépéshez szükséges - egyelőre még titkos - dokumentumokat az amerikai pénzügyi felügyelethez. A Twitter részvénykibocsátását közel annyira várják a piacok, mint annak idején a Facebook tőzsdére lépését. A becslések szerint 10-15 milliárd dolláros cég lehet, a továbbiakban arra keressük a választ, hogy ez mennyire reális.

Megtette az első lépést a Twitter a tőzsdére lépéshez. Az időzítés jónak tűnik, a társaság a komoly növekedés időszakát éli és a befektetők lassan kezdik elfelejteni a Facebook rosszul sikerült elsődleges részvénykibocsátását, miután a részvények nemrég új történelmi csúcsra szárnyaltak. A cég értékét nehéz meghatározni, hiszen a Twitter számai egyelőre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés