Előfizetői tartalom

Jöhet az okosórás bankolás

Portfolio
Egy ausztrál bank, a St. George már az okosórák széles körű elterjedésére készül, ezért egy kifejezetten ilyen eszközökre optimalizált, bankolási funkciók elvégzésére alkalmas applikáció fejlesztésébe kezdett - írja a finextra.com. Az alkalmazás prototípusa már működőképes, a kérdés, hogy milyen funkcionalitásokkal ruházzák fel.

A hordható technológiák irányába mutató trendet meglovagolva az ausztrál St. George bank okosórára optimalizált alkalmazás fejlesztésébe kezdett. A bank szerint idejében fel kell készülni egy olyan világ kihívásaira, amelyben az ügyfelek az órájukra pillantva ellenőrzik majd számlaegyenlegüket, illetve az órán keresztül indítanak fizetési tranzakciókat. A bank a mobilbankolási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés