Előfizetői tartalom

Egymillió villanyautót vizionál a Volkswagen vezére

Portfolio
A német kormány célja, mely szerint 2020-ra egymillió elektromos gépjárművet szeretne látni az ország útjain megvalósítható abban az esetben, hogyha a tisztán elektromos hajtású gépjárművekhez hozzávesszük a hibrid gépjárműveket is, valamint egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk az elektromos mobilitásra - jelentette ki Martin Winterkorn, a Volkswagen csoport vezére. A cégcsoport első embere nem véletlenül tett ilyen kijelentést, ugyanis a Volkswagennél az utóbbi időben egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a részben, illetve a teljes egészében elektromos hajtástechnológiára épülő modellek fejlesztésére és gyártására, mely révén a vállalat a világelsőségre törekszik -írja az Automotive News Europe.

Winterkorn szerint teljesülhet az egymilliós cél A Volkswagen csoport vezére, Martin Winterkorn szerint a német kormány célja, mely szerint 2020-ra egymillió elektromos gépjárművet szeretne látni az ország útjain megvalósítható abban az esetben, hogyha a tisztán elektromos hajtástechnológiával rendelkező gépjárművekhez hozzáveszik a hibrid járműveket is. A vezető szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés