Előfizetői tartalom

Újracsomagolva

Portfolio
A Bosch gépjárműfelszerelések üzletágának termékei a közeljövőben világszerte új csomagolásban kerülnek kiszállításra kiskereskedelem és az autószervizek számára. Az új csomagolással, mely fokozatosan váltja fel a polcokon a régi csomagolást, a Bosch termékek azonnal felismerhetővé válnak, és így továbbra is biztosak lehetnek abban, hogy csúcsminőségű terméket vásárolnak.

A kiskereskedelemi csomagoláson a termék nagyméretű fényképe, valamint cikkszáma és a termék előnyeit ismertető információk vannak feltüntetve. A csomagoláson körbefutó feltűnő fehér sávban lesz a Bosch logó, amely alapján az autóvezetők könnyen felismerhetik a Bosch márkát, és választhatják ki a megfelelő pótalkatrészt vagy tartozékot. Minden egyes termékcsaládhoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés