Előfizetői tartalom

Újabb rezsicsökkentés - Bedobhatja a törölközőt az MTel

Portfolio
Egyre biztosabb, hogy még a választások előtt jön a rezsicsökkentés harmadik köre, ami érzékenyen érinti a Magyar Telekom energia kiskereskedelem szegmensét. A rezsivágás arra kényszerítheti a vállalatot, hogy a lakossági ügyfelek megtartásában és a bevételek növelésében fontos szerepet játszó egyetemes szolgáltatások területéről kivonuljon.

Jön a harmadik kör "Rezsicsökkentéssel kezdjük az új évet. Ülésezett a munkacsoport: az előkészítő tanulmányok és a számok alapján egyértelműen megvalósítható a harmadik rezsicsökkentés. Közel vagyunk a megoldáshoz, jövő hétre véglegesítjük a frakcióülésre készülő javaslatokat.", tette közzé Facebook-oldalán Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője. A bejelentés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés