Előfizetői tartalom

Meddig repülnek még a légitársaságok?

Hiába a téli időszak a legnehezebb a légitársaságok számára, ez nem jelentett akadályt az elmúlt hetekben ahhoz, hogy a légitársaságok részvényei szárnyra kapjanak. A nagyobb európai légitársaságok mindegyike emelkedett az év eleje óta, de az amerikai légitársaságok is jól teljesítettek. Az elsődleges hajtóerőt most az olajár csökkenése jelentette, de a légitársaságok felől érkező kedvező hírek is lendületet adtak a szektornak.

Hova emelkednek a légitársaságok? Jelentős emelkedést produkáltak a légitársaságok részvényei az év eleje óta, a legnagyobb légicégek közül nem egy árfolyama kétszámjegyű emelkedést könyvelhetett el.A szektor erős teljesítménye mögött az alábbi okok húzódtak meg, amelyek a közeljövőben is lendületet adhatnak: 1.) A múlt hét folyamán több légitársaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés