Előfizetői tartalom

A BlackBerry lesz az új Nokia?

Főnixként támadt fel a sokak által már temetett okostelefon-gyártó, a BlackBerry árfolyama december végén. Az elmúlt másfél hónapban több mint 50%-kal értékelődtek fel a társaság részvényei annak ellenére, hogy a karácsony előtt publikált negyedéves gyorsjelentésében többmilliárd dolláros veszteségről számolt be a cég. Vannak olyan befektetők, akik a feltámadásban reménykedhetnek, van, aki pedig a felvásárlási sztori újraéledésében bízik, hogy a Motorolához és a Nokiához hasonlóan végül a BlackBerryt is bekebelezi valaki.

Feltámadt a BlackBerry - Mi történt? Sokan már temették az egykor fényes karriert befutó kanadai okostelefon-gyártót, a BlackBerryt, aki valaha uralta az üzleti okostelefonok piacát. Az elmúlt években ugyanis hiába próbált meg teret nyerni az okostelefonok piacán, az Samsung és az Apple söpörte be a sikereket. A BlackBerry nem titkolta, hogy már mérlegeli a stratégiai lehetőségeit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés