Előfizetői tartalom

Menő a luxus a világ útjain

Portfolio
Jól indult az év a német autógyártóknál, a Volkswagen, a Daimler és a BMW is megugró januári eladásokról számolhatott be. A német gyártók kifejezetten népszerűek voltak az ázsiai piacokon, de Amerikában és immár Európában sem lehetett okuk a panaszra. Az erős évkezdést látva pedig az autógyártók menedzsmentjei optimista várakozásokat fogalmaztak meg 2014-re vonatkozóan.

Kilőtt a BMW A BMW-csoport közel 132 ezer gépjárművet értékesített januárban, ami majdnem 8 százalékos erősödést jelentett 2013-hoz képest, külön örömteli, hogy ez volt a legjobb évkezdés a cégnél. Abban az esetben, ha csak a BMW eladásait vizsgáljuk (eltekintve a Mini és a Rolls-Royce teljesítményétől) még kedvezőbb, 9,2 százalékos növekedést láthattunk. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés