Előfizetői tartalom

Közzétette a Synergon a közgyűlési meghívóját

Portfolio
Bár a Synergon a negyedik negyedévről még nem tett közzé semmilyen tájékoztatást (áprilisban várható), a társaság a közgyűlési meghívóját pénteken publikálta a BÉT honlapján. Ebből kiderül, hogy az évi rendes közgyűlést 2014. április 30-án reggel 09:00 órától tartja, a cég 1191 Budapest, Vak Bottyán u. 75. a-c II. emelet alatti székhelyén.

Az esetleges határozatképtelenség miatt megtartandó megismételt közgyűlés helyszíne és napirendje változatlan, időpontja 2014. április 30-án 10:00 óra. A részvényesek 2014. április 23-ig (fordulónap) jelezhetik részvételi szándékukat számlavezetőik felé és kérhetik a tulajdonosi megfeleltetést. A Társaság részvénykönyvet vezető megbízottja, a KELER Zrt. számára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés