Előfizetői tartalom

Tíz izgalmas ábra a bankkártyákról: így fizetünk

A kártyás fizetések terjedése ellenére még mindig készpénzben fuldoklik Magyarország, az elmúlt évek tendenciáit alapul véve pedig ez még legalább egy évtizedig így is marad. Pedig a legújabb kártyás technológiák infrastrukturális alapjait rohamléptekben fektetik le a piac szereplői, ami az online vásárlások térnyerésével együtt felgyorsíthatja a felzárkózást a fejlett nyugathoz. A biztonságosságot tekintve már nem állunk rosszul, de így is több száz millió forintnyi csalásra derül fény évente. Tíz izgalmas ábrán mutatjuk be, mi történik a magyar bankkártyákkal.

Az elektronikus fizetési és ügyintézési csatornákról is szó lesz a Portfolio.hu május 8-án megrendezésre kerülő Pénzügyi IT konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Egy évtizedre a fordulat. Tavaly jelentős változások történtek a bankkártyás fizetések szabályozásában (korlátozták a bankkártyákra vonatkozó bankközi jutalékot), a banki pénzforgalmi díjak (például...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés