Előfizetői tartalom

Itt a bizonyíték, nem csak a Teslák lángolhatnak

Portfolio
A Toyota után a Volkswagen is bejelentéssel élt a mai napon, utóbbi autógyártó leállította közel 30 ezer frissen gyártott autó értékesítését. A cég közlése szerint négy modellnél a február elseje után gyártott autóknál egy tömítőgyűrű hibáját fedezték fel, amely extrém körülmények esetén tűzveszélyes lehet - írja a Reuters.

A Volkswagen friss bejelentése szerint Észak-Amerikában 27 ezer autó értékesítését állítják le, mivel kiderült, hogy a legújabb Jetta, Beetle, Beetle Convertible és Passat modelleknél a váltóolaj szivároghat. A cég szerint az 1,8 literes motorokkal és automata váltóval felszerelt modelleket érinti a korlátozás. A február elseje után gyártott járműveknél az a tömítőgyűrű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés