Előfizetői tartalom

Szoftvermásolási ügybe keveredett a Synergon

Portfolio
A Synergon szoftvert másolt és értékesített tovább úgy, hogy a szoftvert fejlesztő szerződött partnerét erről "elfelejtette" tájékoztatni - mondta a Portfolio.hu-nak Hont János, a Synergon ellen az ügyben folytatott per egyik felperese. A Synergon ezzel szemben tagadja a vádakat, és fellebbez a még nem jogerős első fokú ítélet ellen. A felperes szerint százmilliók sorsa forog kockán.

Az informatikai piac kilátásairól is szó lesz a Portfolio május 8-ai Pénzügyi IT konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Mit mond a felperes? A Synergon bő tíz évvel ezelőtt szerződött egy magyar mikrovállalkozással, az Anasco Informatikai kft.-vel egy szoftver keretrendszerének kidolgozására, és a termék közös értékesítésére. Egy 1999-től fejlesztett, 2002-ben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés