Előfizetői tartalom

Erős akadályba ütközött a Tesla

Portfolio
A befektetők hamar megbocsátották a Teslának az első negyedéves számokat, a cég árfolyama ismét a jelentés előtti szinteken jár, ugyanakkor az elmúlt hetek erősödését követően erős ellenállásba ütközött az elektromosautó-gyártó. A Nike is fontos ellenálláshoz érkezett, amennyiben sikerül áttörnie, akkor könnyen betöltésre kerülhet egy korábban hátrahagyott rés.

A Tesla árfolyama az első negyedéves számok közzétételét követően egészen a 200 napos mozgóátlagig zuhant, ami erős támasznak bizonyult, ennek elérését követően erőteljes felpattanás következett. Ennek köszönhetően az árfolyam elérte a csökkenő trendvonalat és az 50 napos mozgóátlagot, ami egyben azt is jelneti, hogy erős ellenállásba ütközött. A további emelkedéshez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés