Előfizetői tartalom

Feltámad a HTC? - Jönnek az új "kütyük"

A hosszú évek óta tartó vergődés után úgy tűnik, hogy lassan kezd talpra állni a HTC. Új termékeket lebegtetett meg a menedzsment, de már nem a telítődő okostelefon-piacon próbálkozna a cég, hanem inkább az innovációba "menekülne" és a nagy növekedést ígérő "Internet of Things" technológiára helyezi a hangsúlyt. A társaság ráadásul újra nyereséges lehet, ami alapján akár jó befektetési sztorit is jelenthetnek most a HTC részvényei.

Az okostelefon-korszak hajnalán a piac sztárja volt a HTC, a tajvani gyártó, aki úgy robbant be felső kategóriás telefonjaival a világba, hogy mobilgyártói múlttal nem rendelkezett (bár a nagyok beszállítójaként részekben már megvolt a technológia). Fénykorában a világ negyedik legnagyobb okostelefon-gyártójának számított, a rossz marketingstratégiája miatt azonban mostanra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés