Előfizetői tartalom

Tippelni tudni kell: megvan a gigászi csata győztese

Véget ért a foci ünnepe, és egyúttal a Portfolio VB-tippversenye is, amelyen a pénzügyi szakemberek színe java részt vett: alapkezelők, brókerek, elemzők és persze a Portfolio és a Pénzcentrum versenyzői. A verseny állása legalább olyan gyorsan és sűrűn változott, mint a forint kurzusa közvetlenül egy váratlan kamatdöntés után. A végeredmény kialakulásában végül az első négy helyezett eltalálása játszott főszerepet. Az ideit nem véletlenül emlegetik a meglepetések VB-jeként: még a pénzügyi piacok delphoi jósdájában nevelkedő szakemberek is durván benéztek egy-egy meccset vagy továbbjutót.

Idén a hazai munkáltatók valószínűleg hálát adtak azért, hogy az időeltolódás miatt este és késő este szögezték a VB-meccsek a képernyőkhöz az alkalmazottaikat, nem pedig munkaidőben. De azért valljuk be nyugodtan, hogy a kedvenc csapat győzelmének éjszakába nyúló ünneplése esetenként rontotta a másnapi munkamorált a versenyben részt vevő cégeknél is. Pláne, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés