Előfizetői tartalom

Egyre szebb számok a PannErgytől

A szezonálisan gyengébb második negyedévben a miskolci projektnek köszönhetően jelentős árbevétel-növekedésről, és csökkenő üzemi veszteségről számolt be a PannErgy. A részvényárfolyam következő időszaki alakulására várhatóan a társaság győri projektje felől érkező hírek lehetnek hatással. Fontosabb részletek: Növekvő árbevétel, csökkenő üzemi és adózott veszteség, pozitív EBITDA sor A megkezdett beruházások (Miskolc II., Győr) a tervek szerint haladnak A piaci szereplők elsősorban a győri fúrás eredményére várnak, mellyel kapcsolatban egyelőre nem érkezett új információ.
Növekvő árbevétel, csökkenő veszteség Hétfőn piaczárást követően közzétette a második negyedéves gyorsjelentését a PannErgy, mely árbevétel soron a vizsgált időszakban 180 százalékos emelkedésről számolt be. A növekedés oka a miskolci projekt átadásának köszönhető, ahol a második negyedévben 268 millió forintos árbevételt realizált a társaság. A szentlőrinci...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái