Előfizetői tartalom

Szédületes tempóban nő a magyar állami bank

Portfolio
A magyar államhoz képest alig drágábban, 4,15%-os dollárhozam mellett vont be 500 millió dollárnyi új forrást a múlt héten az Eximbank - mondta Nátrán Roland vezérigazgató a társaság hétfői sajtóeseményén. Az Eximbank nagyon aktív az exporthitelezésben: a tervek szerint idén több mint másfélszeresére, bőven 600 milliárd forint fölé növeli mérlegfőösszegét. Idén ősszel mikrohitelt és belföldi értékesítést folytató cégek számára elérhető, nemzetközi versenyképességet javító hitelterméket is indítanak. Az eximbanki hitelek jó része a hitelintézeti partnereken keresztül érhető el a vállalkozások számára.

Portfolio Export 2014 Már lehet jelentkezni a Portfolio Export 2014 konferenciájára, regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Nátrán Roland többek között az alábbiakról beszélt. Dinamikusan bővülő tevékenység Mint minden külgazdaság-ösztönzéshez kapcsolódó tevékenység esetében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés