Előfizetői tartalom

Rohanjunk a kutakra, itt a kánaán?

Portfolio
Az elmúlt hetekben több éves mélypontra esett a nyersolaj árfolyama, ami a hazai autósok szemszögéből tekintve a finomított termékárakra is kedvező hatással volt. Az autósok hosszú idő után először újra találkozhatnak 400 forint alatti üzemanyagárakkal. De vajon lesz ez még ennél is olcsóbb, vagy rohanjunk a kutakra, mert rövidesen újra emelkednek az árak?

Rég nem tankolhattunk ilyen áron Szerdától 9 forinttal mérsékelte a MOL a benzin és 6 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi listaárát, majd péntektől újabb 9 forintos benzinár és 5 forintos gázolajár csökkentés jön. Jó hír ez az autósoknak is, ugyanis hasonló mértékű árcsökkenésre került sor illetve kerül majd sor a kutakon is. A szerdai árcsökkentéseket tekintve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés