Előfizetői tartalom

Adóssághegyet tol maga előtt a Telekom

Ahogy arra számítani lehetett, tovább esett a Telekom bevétele és üzemi eredménye, a vártnál azonban kisebb mértékű volt a csökkenés. A magyar operáció nem is néz ki rosszul, a mobil bevételek szépen bővülnek, a vezetékes internet és a TV szegmensben is nőtt a Telekom piaci részesedése, a macedón és a montenegrói leánycégnél (együttesen nagyjából a csoport bevételeinek hetedét adják) azonban továbbra sem látunk fordulatot. Az adósságállomány is szépen hízik, az eladósodottság alakulásában idén már nem várható fordulat. Összességében azonban szolid negyedéven van túl a Telekom, nagy meglepetést nem okozott a gyorsjelentés.

Pozitívumok: Minden fontosabb eredménysoron a várakozás feletti negyedéves számok A magyarországi vezetékes internet és TV szegmensben piaci részesedést szerez a Telekom Továbbra is tartja 2014-es tervét a menedzsment Negatívumok Az eladósodottság új csúcsra emelkedett, az év végéig további emelkedés várható A macedón és a montenegrói leánycég gyengén teljesít...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés