Előfizetői tartalom

Sok irigyet szerezhetett most a BMW

Portfolio
Nincs megállás, már zsinórban tizennegyedik hónapja bővül az európai autópiac a legfrissebb statisztikák szerint, a sikerhez a volumengyártók és a luxusautó-gyártók egyaránt hozzájárultak. Utóbbiak közül a BMW kapcsolt rá leginkább, az eladásokat olyan modellek segítették, mint a 4-es széria és az X5-ös. Ezt látva pedig a konkurencia aligha lehet boldog.

14 hónapja töretlen az emelkedés Az európai új autó értékesítések (amikor személyautó értékesítésről vagy eladásról írunk minden esetben az újautó-regisztrációt értjük ez alatt) száma közel 1,07 millió darab volt októberben, ami 6,5 százalékos bővülést jelentett az ACEA legfrissebb statisztikái szerint. Az első tíz hónapot figyelembe véve pedig 6,1 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés