Előfizetői tartalom

Titkok tudói: így kell meggazdagodni a mobilokkal

"A mobilfizetésé a jövő, a készpénz és a pénztárca el fog tűnni" - hangzik el a közhely számos tanácsadó, elemző, újságíró és önjelölt megmondóember szájából. Ezzel egyébként mi is egyetértünk, csak az nem mindegy, hogy milyen gyorsan, és milyen üzleti-stratégiai modell terjed majd el globális szinten. Megnéztük, mekkora a globális mobilfizetési piac, mekkora növekedési potenciál van a magyar piacban, és néhány klasszikus példát is összeszedtünk üzleti modellekre külföldről és Magyarországról.

Ekkora a mobilfizetési piac. Világszerte rengeteg startup, bank és technológiai óriás érzett rá arra, hogy a mobilfizetés előtt fényes jövő áll, így kapkodhatjuk a fejünket, hogy éppen melyik cég indított útjára egy újabb mobilfizetési megoldást. A keserű tapasztalat viszont az, hogy egyelőre egyik sem bizonyult elsöprő sikerűnek, így sokszor a jövedelmezőséggel is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés