Előfizetői tartalom

10 elképesztő ábra az okostelefonjainkról

Portfolio
Hamarosan mindenki okostelefonnal szaladgál, a "butatelefonok" felett szépen lassan eljár az idő. Amerikában már több időt töltenek az emberek a mobil készülékeiken, mint a televízió előtt és a médiafogyasztás egyik legfontosabb eszköze lett az okostelefon és a táblagép. De pontosan mit csinálunk az okostelefonunkon? És kik azok, akik már most mobilon vásárolnak? A Business Insider gyűjteménye most a mobilozás jövőjét próbálja feltárni.

Butamobil vagy okosmobil?. 1.) Okostelefon vs. butatelefon A hagyományos telefonok szépen lassan eltűnnek, az okostelefon-értékesítések már negyedévek óta túlszárnyalják a hagyományos telefonok eladásait. A legutóbb lezárt negyedévben már két és félszer annyi okotelefont adtak el, mint hagyományos mobiltelefont.2.) Kinek nincs még okostelefonja? Az Egyesült Államokban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés