Előfizetői tartalom

Az első méterek az új Ford Mondeóval

Hámor Iván
Jelen esetben valóban igaz, hogy hosszas várakozás után érkezett meg Magyarországra - és a többi európai piacra is - a Ford felső-középkategóriás modellje, az új Mondeo. Az amerikaihoz képesti két éves csúszást többek között a márka európai gyártóbázisainak átszervezése okozta. De ennek vége, most már folyamatosan érkeznek az autók.

A Mondeo hosszú évek óta szegmense élmezőnyébe tartozik, sokszor vezető szerepet is betölt, mi több, erre úgy is képes volt, hogy jelentősen túlteljesítette az eredetileg tervezett életciklusát. Ennek okai többek között a rendkívül tágas utastere, a mindig megújuló, az aktuális technológiát a lehető legszélesebb körben elérhetővé tevő opciós listája, és nem utolsó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés