Előfizetői tartalom

Megszelídült a fekete bárány, ez lett az eredménye

Az olajár szinte megállíthatatlannak tűnő zuhanása sok cégnek nagyon nem kedvez, viszont van egy szektor, ami jól jár vele, mégpedig a légiközlekedés. Ez is szerepet játszhat abban, hogy a Ryanair árfolyama történelmi csúcsokat döntöget, amellett, hogy az elmúlt hónapokban már kedvező folyamatok látszódtak az ír diszkont légitársaságnál. Az üzletpolitikában bekövetkezett változás, az elhúzódó sztrájkok a versenytársaknál mind a Ryanairt segítették és úgy tűnik, hogy az ázsiai légikatasztrófák sem veszik el az emberek repülési kedvét - Európában legalábbis. De mennyire drágák a Ryanair részvényei most? Van még út felfelé?

A Ryanair árfolyama új történelmi csúcsot döntött, ezzel három hónap leforgása alatt mintegy 40%-kal értékelődtek fel az ír diszkont légitársaság részvényei. Ebben több kedvező tényező együttes hatása segített, amelyek a jövőre nézve is pozitív kilátásokat jelenthetnek, ezeket szedtük most össze. 1.) Az olajár A légitársaságoknál a legfontosabb költségtényező...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés