Előfizetői tartalom

Nagy bajban a Tesco! - Ebből hogy másznak ki?

Boltbezárások, elbocsátások, eszközeladás - mostanság ilyen és hasonló hírek érkeztek a Tesco felől és nem csak a magyar leányvállalattól, de a brit anyacégtől is. A kiskereskedelemi óriás történelme legnehezebb időszakát éli jelenleg, részvényeinek árfolyama kis híján feleződött tavaly és a hírnevén is csorba esett egy könyvelési botrány miatt. De hogy jutott idáig a vállalat és mit tehet most a menedzsment a talpra állás érdekében?

Története legnagyobb válságát éli a Tesco A Tesco 95 éves története alatt nem volt még ilyen súlyos a helyzet a cégnél. Profit warningok és könyvelési botrány sújtották a céget, miközben a hazai piacán a diszkont láncok szépen lassan elszívják a vásárlóit. De hogy jutott idáig a cég és mik a legfőbb problémák? 1.) A brit piac A Tesco számára a hazai piaca...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés