Előfizetői tartalom

Hamarosan kezdi a pénzosztást a Ryanair

Portfolio
Ismét megemelte várakozásait ma reggel a Ryanair, miután az utasforgalma növekszik, költségei pedig csökkennek, főként az olajár esésének köszönhetően. Az ír diszkont légitársaság további jó hírekkel is szolgálhatott, ugyanis közölte, hogy 400 millió eurós saját részvény vásárlási programba kezd rögtön azután, hogy kifizeti a beígért rendkívüli osztalékot.

Kapcsolódó cikkünk2015.01.07Megszelídült a fekete bárány, ez lett az eredményeNyereséggel zárta a negyedik negyedévet a Ryanair: 49 millió eurós nettó profitot könyvelt el a decemberrel zárult három hónapban. Ez részben a bevételek növekedésének volt köszönhető: 17%-kal könyvelt el több bevételt a cég, mint az előző év azonos negyedévében. Eközben pedig a költségei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés