Előfizetői tartalom

235 pip profit 2 nap alatt

Portfolio
Az AUDUSD hosszabb távú napi grafikonján még a csökkenő trend az úr, de kisebb időperiódusú grafikonon már emelkedő trend is azonosítható, ezért a TraderSzobában két napja egy rövidtávú, trendkövető, kitörésen alapuló momentum stratégia alapján vételi pozíciót nyitottunk, és az árfolyam ma hajnalban már célárunkat is elérte.

A TraderSzobában leggyakrabban trendkövető kereskedést folytatunk. A trend, vagyis a kereskedési irány meghatározásához a csúcs-völgy elemzést használjuk, mely alapján a 4 órás és az órás grafikonon az AUDUSD devizapár trendje egyaránt emelkedő. A trend azonosítását követően, miután ismerős mintát látunk a grafikonon, megvizsgáljuk, hogy az teljesíti-e stratégiánk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés