Előfizetői tartalom

Bukás lesz a Netflix nagy terve?

Fellelkesültek a befektetők, amikor meghallották, hogy a Netflix készül belépni a kínai piacra, ami nem is csoda, tekintve, hogy mindenki Kína felé fordul, aki növekedést keres. Az internetes televíziózás királyának árfolyama új történelmi csúcsra szárnyalt, de szerintünk korai az öröm. Egyáltalán nem biztos, hogy a kínai sztori kifizetődik és a részvények is drágák. Bár azt nem vitatjuk, hogy a "House of Cards" gyártója egy meggyőző növekedési sztorit tud felmutatni.

Miből csinál pénzt a Netflix? 1997-ben kezdődött a Netflix története. Jelenleg több mint 62 millió felhasználóval rendelkezik a világ 50 országában. Legfontosabb piaca az Egyesült Államok, de agresszívan terjeszkedik külföldön is, most a kínai piacot célozta meg. A Netflix internetes televíziós szolgáltatást kínál a felhasználóinak, akik bármikor, bárhol, bármilyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés