Előfizetői tartalom

Gratulálunk, MÁV, szép volt! Csak fél napot késett a vonat!

Seszták Miklós szerint a MÁV-nál minden rendben van, épp ma nyilatkozta azt a 65. Vasutasnap alkalmából, hogy "a MÁV adósságállománya jelentősen csökkent, a vasútfejlesztésbe fektetett adóforintok jobban hasznosulnak, az utasok jobb szolgáltatást kapnak a korábbinál". Nagyon szeretnék, de sajnos nem értek vele egyet.

Persze, egy vasutasnapon mi mást tehetne egy fejlesztési miniszter, mint vállba veregeti magát, hogy a MÁV jobban teljesít, az utasok jobb szolgáltatást kapnak, az adóforintok jó helyen vannak. Ugyanakkor kicsit vérlázító az öntömjénezés pont két nappal azután, hogy bár egy tényleg pusztító vihar miatt, de a MÁV jobb minőségű szolgáltatásai fél napra megszűntek létezni.Voltak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés