FONTOS Megnevezte Orbán Viktor, hogy kit támogat a NATO élén
 
Előfizetői tartalom

Tudod te egyáltalán, mennyit fizetsz a bankodnak?

Hétfőtől gyorsabban célba érnek az átutalásaink, és már hajnali 7:30-tól 17 óráig beadhatjuk a megbízásokat. Ezzel azonban nem áll meg az élet, a stratégia szerint hosszabb távon például az azonnali átutalás és a bankfüggetlen telefonszámos átutalás bevezetésére, a bankváltás megkönnyítésére készülnek a Girónál. Megnéztük azt is, mégis hogyan és mennyit utal a magyar, és mennyit fizetünk ezért a bankoknak.

Hétfő óta 5-ről 10-re nőtt az elszámolási ciklusok száma az átutalásoknál a napközbeni elszámolási rendszerben, az üzemidő pedig másfél órával szélesedett (7:30-tól 17 óráig tart). Ez azonban csak az első volt azon fejlesztések közül, amelyek az MNB tulajdonában lévő Giro Zrt. jelenleg is érvényes (még tavaly elfogadott) átfogó stratégiájában szerepelnek. A legérdekesebbek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés